cutare depresii si adancuri

iubeste, iarta, uita
     media: 5.00 din 1 vot

Ar fi prea devreme sa te gandesti cum ca te voi dezamagi. Inca simti ca poti sa ai incredere, iar daca eu zic asa, totul e in regula. Nu ai de ce sa iti faci griji. Intr-un fel e totusi bine. Traiesti cu ganduri senine, ai raze pe chip si imi zambesti frumos. Pacat ca nu mai stiu eu cum se zambeste. Am reusit sa culc la pamant orice traire, pasiune, orice fir de senzualitate. traiesc din orgolii, din mandrii si satisfactii ieftine. Nici nu astept sa treaca bine o placere, ca flamand ma indrept spre alta pofta efemera, grabit si zapacit. Tu gonesti si mai tare. Te antrenezi in jocuri de zi pe care le numesti stresuri, si serile le suferi ostenita cu inima in pioneze, pentru niste motive seci....bani...constrangeri. Ne alergam prin timpi diferiti, in ritmuri si stiluri diferite, si ne prindem de mana ca si cand am incerca mufa universului dar nu stim cum se conecteaza. Dar totusi te dezamagesc de acum, si tu inca nu ai aflat asta. Tu m-ai dezamagit deja de mult timp, m-am suparat si acum ma prefac ca mi-a trecut, pentru ca stiu ca nu e usor sa potrivesti stelele asa cum iti cad tie bine...iar uneori mai trebuie sa te si obisnuiesti cu ele. Dar e cam in zadar. Norii intarzie sa apara, iar eu ma toropesc intr-un senin incandescent, mult prea abundent pentru ce am de oferit. Apat de mult imi plac muntii! Imi place sa hoinaresc singur, sau inconjurat de prieteni ad-hoc de unica folosinta, imi place sa fac senzatie si sa dispar, sa fiu cel mai important "nimeni" din cati exista, iar tu vrei sa ma stii mereu, sa ma contopesti in tabieturile tale...ma infior! Ar fi fost mai corect pt tine sa nu exist deloc, sa nu te mai incurci de sharmul meu si sa te simti trista si singura. In definitiv tot asa vei ajunge, chiar daca iti pare ca totul e un paradis. Mai devreme sau mai tarziu vei musca din mar si te vei trezi dezbracata intr-o lume de mistere. succes!Comentarii

Fiu, deja imi dau lacrimile.
Sincer, e f adevarat, c spui tu aici,insa e pakt d la varsta asta sa iti dai seama de lucruri de genu.
Titlul e... pur si simplu, o sugestie, pt ea, si pt tine cred. Dar moolt mai moolt pt ea.
E frumos sa iubesti, dar din pakte, mereu n dezamangesc cei la care tinem, si pana la urma ajungem sa iertam sau nu. Doar sa n prefacem ca totul e ok, dar undeva acolo in sufletul nostru sa n dam seama ca nu e asa.
Hmm... k sa nu t mai doara, tre sa dai totul la o parte si sa o iei d la capat. Iti spun din proprie experienta. ;)
SUcces!
de Vipera in data de 2008-09-10 21:56
Frumosul meu M...e cam intuneric,cam frig si eu sunt pe jumatate moarta in noptile mele de insomnii.Dezbracata de mistere si fara tine alaturi.Sa te mai iubesc...?Sa invat sa te urasc...?Stiu doar ca inot spre un mal.Si o caldura ma cuprinde incet-incet...Ca atunci cand ti-am simtit prima data rasuflarea calda intr-o seara tarzie pe Victoriei.Magic...Mi se face dor!
de Lady F. in data de 2008-09-18 20:47


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare