cutare depresii si adancuri

11
     media: 5.00 din 5 voturi

ce faci cand iti dai seama ca prima ta mare iubire este o deziluzie? ca nu vei avea ce ai sperat, ca nu are rost sa continui? well....mai cauti. si daca nici dupa 10 alte iubiri mai mici nu gasesti ce iti doreai? mai cauti.
ce faci cand prima ta afacere da faliment? cand constati cu surprindere ca ideea, munca, banii si timpul investite sunt in zadar? mai incerci. si dupa inca 10 afaceri nereusite...continui sa incerci.
ce faci cand dupa o bere esti deja ametit bine pentru ca nu ai mancat toata ziua? pai....la inceput aplici aceeasi strategie. mai bei. si ce faci cand dupa a 10-a bere esti pulbere? te opresti.
iar a doua zi aceleasi probleme de dinainte de prima bere te iau de proaspat...si mai cauti, mai incerci...si nici una nici alta nu da roade... mai bei.Comentarii

da..partea cu iubirea..e groaznica...si ce faci cand dupa 10 iubiri mai mici iti dai seama ca aia mare nu s`a facut mica?..e tot mare...e trist...
de dovlecika in data de 2007-11-07 21:50
parerea mea e ca partea cu bautura e mai trista iar din experienta mea in ale beuturii pot sa-ti spun ca accentueaza starile asa ca iti recomand un ceai de tei si un mar inainte de culcare! nu-ti vin lucrurile/oamenii/iubirile/afacerile decat cand te astepti mai putin ... asa ca rabdare si fara tutun! nu uita: totul vine la timp celui ce stie sa astepte! nu e nimic trist... e doar viata cu ale ei, stai sa vezi cand vine partea buna (de fapt ai avut-o si pe-asta si stii ca o s-o mai ai, asa ca nu ai de ce sa renunti la lupta si chin... complica-te doar mai putin, vorba Motului)
de sonia in data de 2007-11-07 22:37
Stii cum e: viata merge inainte! si tu odata cu ea... Cu iubirile ce-i drept e mai trist, dar e si sigur ca una e pastrata undeva doar pt tine
de ilincutz in data de 2007-11-07 23:14
:o :o :o :o
de PASARICA BUNA SI UMEDA CLICK AICI in data de 2007-11-13 10:30
well, am ramas surprins desi eram constient cat de publice sunt depresiile mele.
Sonia: ma stii bine, si ai dreptate...dar cum time is money, uneori asteptarea costa al naibi!
dovlecik: (stii bancul cu "ce face barza dupa ce aduce copilul?") la barbati e mai simplu: aia mare se face mica si intra la loc in pantaloni...era vb de barza, nu te gandi la prostii. serios acum...fantomele marilor iubiri stiu sa te urmareasca toata viata. iar tu trebuie sa sti si tu sa le gestionezi pentru ca nu ai buton de backspace. ai doar delete.
ilincutz: ^:)^ multumex pt incurajari.
pasarica: nu am dat click acolo...las linkul pentru vizitatorii insetati.
de cutare in data de 2007-11-24 11:19


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare