cutare depresii si adancuri

Poveste
     media: 5.00 din 2 voturi

Imi place de tine dar nu mai putem fi impreuna. Ti-am zis ca te iubesc ieri si ca mi-e tare dor de tine, dupa ce te-am vazut toata ziua...Recunosc ca au fost seri minunate, pline de parfum, de pasiune...culoare si contrast...am trait vremuri frumoase, dar trebuie sa existe un "dar"... Nu suntem unul pentru altul, pur si simplu nu ne potrivim, nu ne completam. Trebuie sa recunosti ca si tu simti asta. Imi pare rau.

sau

Nu stiu ce e cu mine. Nu ma recunosc. Ma joc de-a relatia. Nu simt nimic, nu imi doresc nimic, nu intrevad nici un viitor. O da! Avem partide inflacarate, mutam din loc patul, deranjam vecinii...si? O mare deziluzie. Cata frumusete!!!...atata cata poata incapea intr-o fiinta...insa pacat ca nu exista si alte calitati...setea mea de frumusete a disparut acum! culmea si eu! Trebuie sa imi dau seama la varsta asta , pentru a nu stiu cata oara ca aparentele insala...vreau sa fiu acum in intimitatea mea, sa uit de tot, sa uit ca exista.

sau

Este lipsa de respect ! Sa oscilezi asa inseamna ca esti un iresponsabil...ca nu ai habar ce vrei. Mie imi plac altfel de oameni, cu coloana vertebrala , cu un caracter puternic...nu mamaligi. NU! Nu am sa ma implic emotional...mai mult decat amici nu vom putea fi niciodata. Nu te mai obosi sa ma suni!...in fiecare se ascunde cate o poveste. fiecare si-o tine ascunsa in adancuri sau o spune in tramvai unui necunoscut, o macina marunt si o studiaza sau o pune intr-un sertar spre uitare...tu ce poveste ai?
Tag-uri Technorati: , ,Comentarii

nu vrei s stii povestea mea
de lady-sunshine in data de 2007-02-23 17:40
poate ca nu vreau, dar sunt curios.
de cutare in data de 2007-02-23 18:45
piesa e superba...poti sa'mi spui cine canta? :d
de angeduciel in data de 2007-04-21 09:42
piesa e superba...poti sa'mi spui cine canta? :d
nu mai stiu exact...cutare, ciucametrix...marius...cred ca eu.
de ciucametrix in data de 2007-04-21 13:16


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare